Agoras näringsliv

Har du smakat ”bulle med bulle”?

Kom och prata med oss på Dreamwork den 26/4 och 3/5 klockan 10.00 till 14.00 på U2.
Svara på våra frågor så bjuder vi dig på en ”bulle med bulle”. En chans för dig att bygga ditt nätverk med oss på Dreamwork och få en bra start på din kommande karriär. #bulllemedbulle

 

ARBETSERBJUDANDE!

Studerar du på universitet/högskola eller läser upp dina betyg på Komvux? Har du erfarenhet från arbete inom produktion eller industri? Trivs du med att jobba natt och vill tjäna extra pengar? Har du körkort och egen bil? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu produktionspersonal till vår kund Continental bakeries i Örkelljunga och Åsljunga. Du kommer vara anställd av oss på Dreamwork och uthyrd till vår kund. Arbetstiden är förlagd till natt och vi vill att du kan börja jobba omgående. Du ska kunna jobba 2-3 nätter i veckan under våren/hösten och heltid under sommaren. Då tjänsten är på deltid krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

ARBETSERBJUDANDE!

Är du vår nya Kommunikatör?

Kristianstadsbyggen (ABK), ett av Sveriges 25 största kommunala bostadsbolag, söker nu en kommunikatör på heltid. Vikariat 10-11 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Kreativt, roligt, utmanande….  ja, läs mer på www.abk.se. OBS! Sök senast 17 februari.

ARBETSERBJUDANDE!

Transkriberingshjälp sökes.

Jag söker någon som kan transkribera intervjuer på svenska. Dessa intervjuer handlar om avfallspolicy och avfallsmanagement, men någon fackkunskap inom området är inget krav. Det viktiga är att ha en bra förmåga att återge talspråk så att det blir korrekt svenska. Arbetet är oregelbundet, men i gengäld aldrig så pass omfattande och brådskande att det riskerar att störa studierna. Det kan handla om 1–2 intervjuer (cirka 1-2 timmars inspelning) att transkribera i månaden de kommande två åren, vilket motsvarar cirka 5-10 arbetstimmar i månaden.  Då vissa intervjuer kan komma att hållas på engelska är det en merit att även kunna hantera detta språk. Ersättningen utgår med 125 skr per arbetstimme. Arbetet beräknas börja under april månad.

Skicka ett CV till Herve.Corvellec@ism.lu.se

Med vänliga hälsningar Professor Hervé Corvellec

ARBETSERBJUDANDE!

Din Bil i Helsingborg söker ungdomar för Sommarvikariat som servicerådgivare. Din Bil är återförsäljare av Audi och Volkswagen. Jobbet går ut på att ta hand om våra kunder på serviceverkstaden, boka service, lämna pris på service och reparationer. Vårt fokus är att hålla hög nivå på service till våra kunder och bidra till att göra bilägandet enkelt.

Vi erbjuder anställning från 12/6 och 10 veckor framåt men även betald utbildning i jobbet under våren. Körkort B är krav och vi ser gärna sökande från Service Management utbildningen på Campus Helsingborg men även andra universitetsstudier är meriterande. Vi erbjuder timanställning under skolans läsår i samband med utbildningar och ledighet för vår ordinarie personal. De studenter vi anställt brukar jobba extra hos oss under hela sin studietid och några har även sökt och fått fast tjänst efter studierna. Lätt att lära och gott ordningssinne kombinerat med glad proffsig framtoning är vad vi söker.

Maila din ansökan med CV senast 2/4 till: Dragan.mijajlovic@dinbil.se

ARBETSERBJUDANDE!

Vi vill uppmärksamma om att vår samarbetspartner Adsensus just nu söker nya medarbetare till sitt kontor i Lund. För dig som är intresserad av affärsutveckling inom B2B-försäljning erbjuds ett meriterande deltidsarbete vid sidan om studierna!
Om du är intresserad kan du hitta mer information om tjänsten samt ett ansökningsformulär här på deras hemsida.
Ni är välkomna att höra av er till Martina Huzell, rekryteringsansvarig på Adsensus (0766114411) om ni har några frågor.

Adsensus är i behov av fler talanger omgående, så skicka gärna in ansökan direkt!

ARBETSERBJUDANDE!

Vad: Pantlånare
Hur: Extra timpersonal
Var: Helsingborg

Sefina Svensk Pantbelåning är Nordens största pantbankskedja med huvudkontor i Stockholm. Vi har funnits sedan 1884 och har idag en omsättning på ca 250 miljoner och ca 90 anställda. Vi har 20 pantlånebutiker i Sverige. Vår verksamhet baseras på lån med värdeföremål som säkerhet. För ytterligare information se PDF samt www.sefina.se

ARBETSERBJUDANDE!

Vad: Administratör
Hur: Timanställd ca 20h månaden
Var: Helsingborg, distans

Vi tycker att ett nätverk ska vara roligt, utvecklande och att man som medlem har möjlighet att påverka innehåll och struktur. Syftet med Young In Business är att skapa relationer som leder till affärer och att medlemmarna utvecklas som affärsmänniskor. Kravet? Du ska vara ung i sinnet, öppen för nya möjligheter och brinna för entreprenörskap och företagande.
Young in Business söker nu en administrativ funktion som kan hjälpa dem med praktiska saker så som förberedelser inför träffar 1 gång i månaden, skicka nyhetsbrev och hålla kontakt med nätverkets medlemmar. För mer information kontakta info@younginbusiness.se

Besöksadress

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47
25227 Helsingborg

Kontakt:

E-post: info@agorastudent.se

Agoras styrelse med projekt står även på U2 varje torsdag mellan kl 12-13.
Kom gärna förbi!

Translate »