Nyheter

Här kan du läsa om vad som är på gång hos Agora.

Gillar du att ta ansvar? Tycker du att din utbildning är viktig? Vill du göra den ännu bättre? Vi söker nu dig som vill representera och framföra studenternas åsikter i olika forum på institutionen för Strategisk kommunikation samt institutionen för Service Management och tjänstevetenskap.

Som förtroendevald studentrepresentant är du en del av Agora, som ansvarar för utbildningsbevakning och kvalitetssäkring av utbildningarna inom institutionen för Strategisk kommunikation samt institutionen för Service Management och tjänstevetenskap. Som studentrepresentant förväntas du närvara på möten cirka 1 gång i månaden, ha kontinuerlig kontakt med Agoras utbildningsansvariga och hålla dig uppdaterad på utbildningsrelaterade diskussioner.

Tror du att det är dig vi söker? Tveka inte, ansök nu genom vårt formulär: https://goo.gl/forms/aFa2rJzF2525sJwB2. Sista ansökningsdag: söndag 7/5 kl. 23.59
Vid frågor om posterna, kontakta utbildning@agorastudent.se.

Nu söker vi efter en ny näringslivsansvarig till styrelsen 17/18!

Näringslivsansvarig upprätthåller och förädlar redan befintliga kontakter mer externa intressenter. Detta kan innebära att du exempelvis är ute på nätverksträffar med företag i staden samt är kontaktpersonen företag vänder sig till som är intresserad av att komma i kontakt med studenterna. Vidare kan det innebära att söka kontakt med företag för sponsring eller liknande som kan tänkas behövas vid diverse event eller den dagliga verksamheten. Därför är det även viktigt att du aktivt söker efter nya och framtida näringslivskontakter. Posten innefattar även att vara ordförande för ett drivet näringslivsutskott! Posten innebär mycket kontakt med externa parter via mail, telefon och fysiska möten. Det kan därav vara av vikt att du känner dig trygg i din roll, i sociala sammanhang, har en vana eller en vilja att utvecklas inom aktivt nätverkande, är strukturerad samt är bekväm med att ha flera bollat i luften samtidigt. Viss erfarenhet av juridik kan vara ett plus i kanten då det kan komma att röra sig om avtal mellan parter. En förmåga att leda, engagera och delegera är även värdesatt. Stort plus är såklart också om du reda har goda kontakter som kan vara av intresse för organisationen.

Skicka din ansökan till valberedning@agorastudent.se senast den 2 Maj kl 23.59!

Hej alla medlemmar!

Samhällsvetarkårens Helsingborgssektion Agora kallar härmed till årets Vårmöte! Mötet äger rum onsdagen den 18 april klockan 17:30 på Helsingborgen. Det kommer bjudas på mat från kl. 17.00. Dagordning och handlingar samt mer information kommer i senare mailutskick samt på www.agorastudent.se och vår Facebooksida. Under vårmötet kommer ny styrelse väljas tillsammans med projektledare för Agora-dagen och valberedning. Vårmötet kommer även rösta igenom en preliminär budget och verksamhetsplan för 17/18.

Höst-och vårmöte är Agoras högst beslutande organ där du om medlem har möjlighet att påverka bland annat vilka som ska leda Agora, vad sektionen ska göra och lägga pengar. Som medlem har du även du även möjlighet att skicka in motioner till vårmötet. Motionerna skickas in senast 4 april 23:59 till ordf@agorastudent.se.

Hitta facebookevenemanget här.

Besöksadress

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47
25227 Helsingborg

Kontakt:

E-post: info@agorastudent.se

Agoras styrelse med projekt står även på U2 varje torsdag mellan kl 12-13.
Kom gärna förbi!

Translate »