Livet som fastighetsansvarig för Agora bjuder på många olika spännande uppgifter! Det innebär bland annat att du har högsta ansvaret för Agoras lokaler, du är spindeln i nätet och koordinerar och planerar en hel del. Du sitter även som representant i husstyrelsen på Campus Helsingborg och är sektionens skyddsombud.  

Som fastighetsansvarig arbetar du tätt tillsammans med styrelsen, projekten, medlemmarna och med samtliga studentföreningar inom Campus Helsingborg som ex. Stampus. Du bör också vara lite intresserad av IT och bland annat tycka om att organisera bland mappar och filer, då du ansvarar för sektionens G suite.

Du är inte bara en grundpelare för det administrativa i sektionen utan har också möjlighet att påverka genom ditt uppdrag som skyddsombud. Detta innebär att du ansvarar för frågor om arbetsmiljö på campus (både fysisk och psykisk) och driver frågor som kan göra skillnad för studenterna. En vanlig dag svarar du på mail, planerar och bekräftar bokningar och en gång varannan vecka är det möte med Helsingborgenkommittéen som inriktar sig mot arbetet mellan studentföreningarna och Helsingborgen.

Som fastighetsansvarig ska du tycka det är roligt att koordinera och planera, tycka om att ha kontakt med människor och vara lösningsorienterad samt ha ett intresse för frågor angående arbetsmiljö och likabehandling.

Det bästa med att vara fastighetsansvarig är att man får vara med och utveckla Campus och studentlivet i Helsingborg tillsammans med väldigt drivna människor. Genom att vara med i Agoras styrelse har jag fått lära mig hur viktigt det är att vi studenter samarbetar och hur kul det är att vara med och påverka. Ett år i Agoras styrelse kommer ge dig mer än erfarenheter att skriva på CVt, du kommer få vänner för livet och…

… sist men inte minst är det en fantastisk upplevelse som  du kommer få vara med om under ett år, att vara en del av Agoras styrelse har satt en guldkant på min studietid på Campus Helsingborg, när jag sökte sa jag att jag kommer ångra om jag inte sökte, nu ett r senare kan jag säga; Sök, du kommer absolut inte ångra dig!

Translate »