Gillar du att leda en större grupp? Har ett kreativt sinne och gillar att utvecklas? Inte rädd för att få din röst hörd och nätverka?

Då är rollen som projektledare för AGORA-dagen något för dig!

 

  • AGORA-dagen är en nätverkspunkt där studenter från service management och strategisk kommunikation får möjlighet till att knyta goda kontakter med näringslivet.
  • AGORA-dagen har cirka 40 utställande företag samt flera olika aktiviteter, såsom inspirerande föreläsningar, karriärcoachning, CV-granskning och mycket mer. Förutom alla de tips och kontakter som studenterna bär med sig efter dagen får många av studenterna en anställning på något av företagen.
  • Projektledare för AGORA-dagen innebär ett stort och spännande projekt med en massa möjlighet till att knyta goda kontakter, men framför allt att skaffa sig en god erfarenhet. Som projektledare för AGORA-dagen är det viktigt att hålla sig uppdaterad och har ett starkt driv.
  • Projektledarrollen kräver att man planerar sin tid väl men framför allt kan eller ha vilja att kunna leda en större grupp. Att leda gruppen till det gemensamt uppsatta målet samtidigt vara deras stöd, det blir även viktigt att vara spindeln i nätet och se varje gruppmedlem som en viktigt resurs i arbetet.
  • Sist men inte minst får man inte glömma att AGORA-dagen är ett viktigt projekt för alla studenter. Utifrån att AGORA-dagen arrangeras sprids studenternas kunskap samt sätter vår utbildning på kartan med en ökad takt för varje år!
Translate »