Personalhuset Staffing Group söker

Demopersonal

Inledning

Personalhuset Staffing Group har som affärsidé att hjälpa kunderna till merförsäljning genom butiksaktiviteter som väcker konsumenternas nyfikenhet och köpglädje. Vi erbjuder specialister till allt som ska skötas i eller utanför en butik. Oavsett vad vi hjälper till med ska det innebära en tydlig kvalitetshöjning. Våra kunder finns i stort sett i hela Sverige.

Arbetsuppgifter

För ett tidsbegränsat uppdrag med start omgående söker vi demonstratörer/demonstratriser för demonstrationer i aktuell region. Det kan även bli aktuellt med ytterligare uppdrag.

Tjänsten som demopersonal innebär att sälja kundföretagens produkter. Detta sker genom bland annat demonstrationer, tester och bjudningar. Vidare kommer du att arbeta med att demonstrera olika produkter inom olika segment.

Arbetstid

Vi söker dig som är flexibel och vill arbeta extra, cirka 10-15 timmar i månaden. Arbetstillfällena är spridda över hela veckan och skiftar beroende på kundens önskemål.

Önskade kvalifikationer

Som sökande är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Kan du även kommunicera på engelska är det meriterande.

Att du har ett stor vana och ett stort intresse av matlagning är för tjänsten fördelaktigt.

Personliga egenskaper

Dina viktigaste egenskaper som demopersonal är att du är serviceinriktad och inspirerande. Du ska ha en god social förmåga, vara utåtriktad samt ha ett varmt kundbemötande. Det är väsentligt att du är kundorienterad, duktig på att hantera människor samt även är bra på att kommunicera.

Det är viktigt att du i arbetet är självgående, ambitiös och stresstålig. Du ska även ha en säljande approach kring produkterna du ska demonstrera. Du som sökande ska vara påläst kring produkterna samt förmedla ett trovärdigt och samlat intryck.

 

———————————————————————————————————————————-

 

Vi har demojobb i såväl Helsingborg som Malmö och även andra orter beroende på var vi får in bokningar.

 

Med vänliga hälsningar / Best regards

______________________________________________________

Erica Wiquist

Kandidatansvarig

PersonalhusetStaffing Group

 

Teknikringen 1H – 583 30  LINKÖPING – Mobil: +46 725 99 20 64

erica.wiquist@personalhuset-sg.comwww.personalhuset.se

 

 

Translate »