Projekt

Utbildningskompletterande aktiviteter?

Agoras huvudsakliga uppgift handlar om studiebevakning, däremot sysslar vi även med utbildningskompletterande aktiviteter i form av projekt. Allt för att din studietid skall vara den bästa tiden i ditt liv. Läs mer om de olika projekten nedan.

Är du en person som är intresserad av planering, struktur och utmaning?

Då borde du engagera dig som projektledare. Vi söker ständigt efter nya och engagerade studenter som söker efter en utmaning! Som projektledare för våra olika och varierande evenemang vinner du inte bara en strålande merit på ditt CV, utan även erfarenheter för livet. Ditt ansvar blir att samordna evenemanget i fråga och se till att allt går som på räls, du kan till och med ha ett eget team som har olika ansvarsområden.

Novischveckorna

Novischveckorna är ett fantastiskt evenemang som återkommer varje höst. Syftet med novischveckorna är att studenterna som ofta är nyinflyttade från annan ort i landet ska få en så bra start som möjligt på sin studietid.

Introduction Week

Introduction week is practically the same as ”AGORAs Novice Weeks”. It is especially made for the international students and the Swedish students taking their master at Campus Helsingborg.

AGORA-dagen

AGORA-dagen är en av Helsingborgs största arbetsmarknadsdagar och har funnits sedan år 2003.

Internationella dagen

Internationella dagen är en mässa som är till för att inspirera studenter på Campus Helsingborg att studera, praktisera eller arbeta utomlands.

Vårbalen

Vårbalen är ett relativt nystartat projekt som är en fantastisk fin sittning som äger rum varje år i april.

Agoras examen

Varje år arrangerar vi en avslutningsceremoni och bankett för de avgående studenterna på Campus Helsingborg.

Besöksadress

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47
25227 Helsingborg

Kontakt:

E-post: info@agorastudent.se

Agoras styrelse med projekt står även på U2 varje torsdag mellan kl 12-13.
Kom gärna förbi!

Translate »