AGORAS EXAMEN

En examen är verkligen något att fira! Därför arrangerar Agoras projektgrupp Agoras examen en examensceremoni och en examensbankett i juni månad för att hylla alla avgångsstudenter.  

Marknadsföringsansvarig
Är du kreativ, målmedveten och har ett intresse för design? Perfekt, då är posten som marknadsföringsansvarig något för dig. Ditt främsta ansvar är kommunikationen ut till studenterna på Campus och att marknadsföra projektet på sociala medier och andra kanaler.

 

 

Ekonomi- och sponsoransvarig
Är du skicklig med siffror och ekonomi? Då är det här ett perfekt tillfälle för att ytterligare
förbättra dina kunskaper och skaffa en bra merit. Den ekonomi-och sponsoransvariga ansvarar för den ekonomiska ställningen och budgeten gällande de olika aktiviteterna. Du förväntas även att kommunicera med olika sponsorer och kommer med resten av projektgruppen arbeta för att Examen ska bli så härlig som möjligt, såklart!

Eventansvarig
Vill du ta ett stort ansvar och fungera som en Brinner du för att planera, koordinera och bara är allmänt engagerad? Den eventansvariga är
länken mellan de olika eventen och förväntas att tillsammans med projektgruppen ordna de
olika momenten och aktiviteterna för den kommande, minnesrika våren.

Bankettansvarig
Bankett, bankett, bankett. Precis som det låter är det nu dags för en finsittning man sent kommer glömma. I detta arbete ingår allt från gästlistor, dekorationer och mingel. Passar perfekt för dig som vill samla erfarenheter och förstår logistik och struktur.

Ceremoniansvarig
Det är väl ändå ett ögonblick vi alla ser framemot – att ta emot sitt examensdiplom. Som ceremoniansvarig ansvar du för detta häftiga ögonblick, och varför inte sätta din egna prägel på detta klassiska evenemang? Här ingår hantering av dekor, biljetter, kontakter med skolan
och logistik kring gäster och gästlistor.

För mer information kontakta info@agorastudent.se eller projektledaren på examen@agorastudent.se.

Besöksadress

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47
25227 Helsingborg

Kontakt:

E-post: info@agorastudent.se

Agoras styrelse med projekt står även på U2 varje torsdag mellan kl 12-13.
Kom gärna förbi!

Translate »