Novischveckorna

Novischveckorna är ett fantastiskt evenemang som återkommer varje höst. Helsingborgssektionen Agora samlar under två veckor studenter från institutionerna service management och strategisk kommunikation samt studenter som läser modevetenskap, ämneslärare och socionomprogrammet. Detta projekt planeras av studenter som kallar sig Novischeriet som väljs ut varje år.

Syftet med novischveckorna är att studenterna som ofta är nyinflyttade från annan ort i landet ska få en så bra start som möjligt på sin studietid. De två veckorna fylls med aktiviteter i form av till exempel teambuilding, rundvisning av Helsingborg och andra typer av festliga evenemang. Novischveckorna avslutas sedan med en finsittning där priser delas ut och en trerättersmiddag avslutar tre fantastiska veckor!

Har du några frågor så är det bara kontakta oss på info@agorastudent.se eller projektledaren på general@agorastudent.se.

Fadderkoordinator (2 st)

Till denna post vill vi ha två personer som kommer sköta den direkta kontakten med alla faddrar. Därför är det viktigt att det är två sociala, positiva och engagerade personer som kan sprida glädje och pepp till alla faddrar. Som fadderkoordinator ska du finnas som stöd för faddrarna och kunna besvara alla möjliga frågor och funderingar de kan tänkas ha. Du kommer även att ha det huvudsakliga ansvaret för fadderansökan som sker under våren. Som fadderkoordinator handlar mycket av arbetet om kontakt med människor och det är därför viktigt att du är aktiv och lätt att kontakta samt att du kan hantera olika personer och personligheter.

Sponsoransvarig (2 st)
De två personer som är näringslivskoordinatorer behöver vara socialt kompetenta och ha en förmåga att hantera professionella och tillitsfulla kontakter med företag och sponsorer till våra olika evenemang. Vi letar efter två ansvarsfulla personer som är noga med att hålla deadlines och som inte är rädda för att skapa nya kontakter i näringslivet. Detta för att vi ska kunna erbjuda spännande och givande möten för deltagarna och även de deltagande företagen och organisationerna under Novischveckorna 2019.

Ekonomiansvarig (1 st)
En person har tillsammans med generalen i uppgift att ta fram en budget för hela projektet och se
till att den hålls. Att du är bra på siffror och struktur är prioriterat, även erfarenhet och kunskap av Excel. Ansvarsuppgifterna för den ekonomiansvarige är att hålla koll på budgeten, kvitton, inbetalningar och så vidare innan, under och även efter projektets gång. Det är även viktigt att alla transaktioner som sker under projektet är under kontroll. Detta för att kunna sammanställa och avsluta budgeten vid projektets slut. Som ekonomiansvarig är du ett viktigt stöd för hela
gruppen och du måste kunna sätta ner foten för att se till att budgeten hålls.

Marknadsföringsansvarig (2 st)
Även till den här posten behövs två personer som är kreativa och nytänkande. Du behöver ha en känsla för estetik och design och tidigare erfarenheter av lämpliga verktyg för att producera det material som behövs. Som marknadsföringskoordinator ansvarar du och en person till för all marknadsföring kring novischveckorna och hela den grafiska profilen för projektet. Främst handlar arbetet om att formge novischkatalogen som skickas ut till alla nya studenter. Eftersom att det är deras första intryck av Novischveckorna är det viktigt att den designas på ett professionellt och snyggt sätt, precis som övrigt marknadsföringsmaterial (exempelvis planscher, biljetter, sånghäften med mera).

Eventansvarig (2 st)
Här söker vi efter två personer som kommer att ansvara för de evenemang som genomförs under novischveckorna och som kan se till att alla inblandades behov uppfylls till bästa möjliga
förmåga. Eventkoordinatorerna sköter kontakten med barer, nattklubbar och diverse andra
företag som vi samarbetar med under novischveckorna. För den här posten är god social
kompetens grundläggande och kreativitet, nytänkande och en fallenhet för struktur och planering är även det viktiga egenskaper.

Besöksadress

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47
25227 Helsingborg

Kontakt:

E-post: info@agorastudent.se

Agoras styrelse med projekt står även på U2 varje torsdag mellan kl 12-13.
Kom gärna förbi!

Translate »