VÅRBALEN

Vårbalen är ett relativt nystartat projekt som är en fantastisk fin sittning som äger rum varje år i april. Det är en av årets höjdpunkter och erbjuder lyxig tre rätters middag mat, bra uppträdande och dans. En magisk kväll man helt enkelt inte vill missa som student på Campus Helsingborg. Projektet är ett gemensamt event mellan Agora och ingenjörssektion vilket gör att studenter från båda sektionerna har möjlighet att gå på denna oförglömliga bal.

För mer information kontakta info@agorastudent.se eller projektledaren på varbalen@agorastudent.se.

Ekonomiansvarig

Är du strukturerad, noggrann och har koll på siffror? Som Ekonomiansvarig har du huvudansvaret för att projektets budget följs och att alla ekonomiska händelser registreras. Här har du möjligheten att utveckla dina kunskaper inom ekonomi i form av projektstyrning samtidigt som du tillsammans med gruppen skapar en magisk kväll! Låter detta lockande? Då ska du söka posten som Ekonomiansvarig! 

Marknadsföringsansvarig

Är du kreativ, nytänkande och har en känsla för
design/layout? Som ansvarig för marknadsföringen har du möjligheten förmedla projektets visioner ut till potentiella gäster via kanaler som Instagram och Facebook. Det är även du som designar posters, biljetter och skapar ett enhetligt budskap. Låter det som ett uppdrag för dig? Sök till marknadsföringsansvarig!

Sponsoransvarig

Är du utåtriktad och och gillar att knyta nya kontakter? Är du kanske
den som brukar bryta isen i sociala sammanhang? Som sponsoransvarig är det du som ansvarar för att kontakta företag som kan vara med och sponsra samt driva projektet framåt. Genom samarbeten med olika företag byggt på bra kommunikation och engagemang bidrar du med viktiga resurser som krävs för att möjliggöra Vårbalen. Låter detta som en spännande utmaning? Då är det dig vi söker som sponsoransvarig!

Eventansvarig (2 st)

Är du en kreativ person med många idéer samt har en känsla för
problemlösning? Som eventansvarig har du som uppgift att söka inspiration, planera och strukturera Vårbalens utformning. Att utgå från en helhet och med små detaljer få till den rätta känslan genom att bland annat fixa dekorationer, bordsdukning och underhållning under kvällen. Allt för att Vårbalen ska bli så magisk som möjligt! Låter detta som något roligt och utmanande? Sök till eventansvarig!

Besöksadress

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47
25227 Helsingborg

Kontakt:

E-post: info@agorastudent.se

Agoras styrelse med projekt står även på U2 varje torsdag mellan kl 12-13.
Kom gärna förbi!

Translate »